Hoe uw keuken er geweldig uit te laten zien: Een stap voor stap gids voor beginners

Hoe uw keuken er geweldig uit te laten zien: Een stap voor stap gids voor beginners

Als je net begint als huiseigenaar, kan de gedachte van het upgraden van uw keuken niet altijd top of mind. Echter, na het verplaatsen in en het leven er voor een paar maanden, kunt u beginnen met dingen op te merken over uw keuken die een update zou kunnen gebruiken. Als dit klinkt als u en uw huidige situatie, geen angst! Je hoeft niet jaren van design ervaring om kleine upgrades die een grote impact op uw ruimte zal hebben te maken. We hebben een aantal eenvoudige ideeën om u te helpen aan de slag op het maken van uw keuken kijken geweldig!

Heb een plan voordat je begint

Voordat u tijd en geld besteedt aan keukenupgrades, moet u een lijst maken van wat u wilt bereiken. Dit zal u helpen prioriteren welke veranderingen je moet eerst richten op. Als uw keuken is de enige kamer in uw huis behoefte aan een upgrade, kan je alleen maar een paar wijzigingen aan te brengen om de hele ruimte een nieuwe look te geven. Aan de andere kant, als je andere kamers in uw huis in nood van upgrades, wilt u misschien eerst richten op andere gebieden. Een goede vuistregel bij het plannen van keuken renovaties is om niet meer dan 10 procent van de waarde van uw huis te besteden aan updates. Dit zal u helpen voorkomen dat de uitgaven te veel zonder het veranderen van het uiterlijk van uw keuken te drastisch.

Verf uw kasten

Kasten zijn een van de belangrijkste onderdelen van een keuken, maar ze zijn ook een van de meest over het hoofd gezien als het gaat om upgrades. Een likje verf kan het uiterlijk van je keuken volledig veranderen. U kunt elke kleur kiezen die u wilt, maar sommige werken vooral goed met keukens. Wit, zwart en grijs zijn grote neutrale kleuren die kunnen worden gecombineerd met bijna elke keuken stijl. Blauw en geel zijn geweldig voor een meer gedurfde look die goed zou werken in een open keuken of ontbijthoek. Afhankelijk van de staat van uw kasten, kan een verse laag verf kost zo weinig als $ 20. Dit is een van de eenvoudigste en meest goedkope manieren om uw keuken een nieuwe look te geven. Er zijn een paar dingen in gedachten te houden bij het schilderen van kasten. Ten eerste, als uw kasten zijn een donker hout, moet je om ze te schuren voordat ze schilderen. Dit zal de bestaande afwerking te verwijderen, zodat de nieuwe verf zal hechten aan het hout. U wilt ook een masker te dragen tijdens het schilderen om te voorkomen dat het inademen van de verf dampen. Als u meer dan een paar kasten tegelijk schildert, kunt u ook investeren in een ademhalingstoestel.

Verander de verlichting

Door de verlichtingsarmaturen in je keuken te veranderen, kun je het uiterlijk van de ruimte direct bijwerken. Dit is een geweldige manier om gedateerde verlichtingsarmaturen of een lelijke kookeilandlamp te vervangen zonder de hele armatuur te hoeven vervangen. U vindt een grote verscheidenheid aan lampen en armaturen bij uw lokale huis verbetering winkel. Om te beslissen welk type armatuur te kopen, overwegen wat voor soort sfeer die u wilt het licht te creëren in uw keuken. Bijvoorbeeld, wilt u misschien een licht dat een warm en gezellig gevoel creëert wanneer u kookt of een die het gemakkelijker maakt om de afwas te doen ’s nachts. Als u een nieuwe verlichting installeert, controleer dan de elektriciteitskast op bestaande lichtbedrading. Als er geen bedrading aanwezig is, kunt u een nieuwe lamp installeren door een nieuwe draad aan te leggen. Knip gewoon een gat in het plafond waar de nieuwe lamp zal worden geïnstalleerd en gebruik connectoren om de nieuwe draad aan te sluiten op het bestaande elektrische systeem. U moet er ook voor zorgen dat uw nieuwe lamp de juiste maat heeft. Als de doos te klein is, moet u misschien het elektrische systeem in uw plafond vervangen. Dit hangt af van de grootte van de armatuur die u installeert.

Voeg nieuwe hardware en kranen toe.

Als uw kastbeslag en kranen meer dan een paar jaar oud zijn, kunnen ze hun leeftijd beginnen te tonen. Dit kan je keuken er gedateerd uit laten zien en toekomstige keukenverbouwingen duurder maken als je alles in één keer moet vervangen. Het vervangen van alle hardware en kranen in uw keuken is een eenvoudige manier om de ruimte te moderniseren zonder een enorme investering. De meeste hardware en kranen sets worden geleverd met installatie-instructies, dus dit is een project dat u kunt voltooien op uw eigen. Afhankelijk van het type hardware en kranen dat u kiest, kunt u tussen de $ 20 en $ 200 uitgeven. Als u nieuwe hardware installeert, moet u beslissen welk type u wilt. Misschien wilt u een doorlopende rij kastknoppen installeren of een eenvoudiger ontwerp dat één knop op elke kastdeur gebruikt. U kunt kiezen voor een stijl die past bij uw huidige keuken of een die het toekomstige ontwerp van uw keuken aanvult. Als u wilt nieuwe kranen te installeren, in gedachten houden dat u een loodgieter nodig hebben als uw keuken sanitair is moeilijk te bereiken.

Installeer een achterwand.

Achterwanden zijn een geweldige goedkope manier om je keuken op te laten vallen. Ze kunnen opbergruimte toevoegen en je keuken een aangepaste look geven. Je kunt kant-en-klare achterwanden kopen bij je plaatselijke bouwmarkt, maar die zijn vaak duurder dan zelf bouwen. Dit is een geweldig project om te proberen als je nieuw bent in houtbewerking, hoewel je misschien hulp nodig hebt met de meer ingewikkelde metingen. Als je een tafelzaag hebt, is dit ook een project dat baat heeft bij het gebruik van een verstekzaag. Als je geen toegang hebt tot dit gereedschap, kun je iemand inhuren om je achterwand voor je te bouwen. Dit kan tussen de $50 en $200 kosten. Als je je eigen backboard bouwt, moet je beslissen hoe groot je hem wilt hebben en hoe je hem wilt afwerken. Een standaard maat voor een backboard is 36 inch breed en 36 inch hoog. U kunt het ook beitsen of schilderen om de houttint of kleur van uw bestaande kasten aan te passen. U kunt ook een afwerking om het hout kijken als marmer, cement, of een ander materiaal.

Voeg wat opbergruimte toe.

Een goede manier om opslagruimte toe te voegen aan uw keuken is het installeren van extra rekken boven uw kasten. Je kunt planken aan de binnen- of buitenkant van je kasten installeren. U kunt ook open planken in het midden van de muur installeren. Dit is een goede manier om decoratieve items die u wilt weergeven in de keuken, zoals verzamelobjecten of gerechten te markeren. Als u ruimte hebt boven uw kasten, is dit een geweldige plek om meer opslagruimte toe te voegen. Afhankelijk van het type rekken dat u installeert, kunnen een paar planken tussen de $ 50 en $ 200 kosten. U kunt ook meer opslagruimte onder uw kasten met een paar DIY-projecten. U kunt een zwevende plank bouwen die op de vloer zit en aan de onderkant van uw kasten wordt bevestigd. U kunt ook manden of een plank met een deur onder uw kasten toevoegen. Deze DIY-projecten zijn goedkoop en gemakkelijk te voltooien, vooral als u werkt met een boormachine en spijkers of een hamer en spijkers.

Conclusie

Je keuken upgraden hoeft geen dure of tijdrovende onderneming te zijn. Gewoon het opnieuw schilderen van uw kasten, het veranderen van de verlichting, en het toevoegen van een aantal opslagruimte kan een groot verschil maken in het uiterlijk van uw keuken. Deze kleinere upgrades zijn ook veel minder duur dan het vervangen van uw kasten of het installeren van een gloednieuwe keuken vanaf nul. Als je net begint als huiseigenaar en uw keuken heeft behoefte aan een update, deze projecten zijn een geweldige plek om te beginnen.