10 Audi auto’s waar je van gaat kwijlen

10 Audi auto’s waar je van gaat kwijlen

Het segment van luxe auto’s groeit in India en daarmee komt een heleboel nieuwe high-end premium auto’s. Naast de gebruikelijke verdachten, zoals Mercedes-Benz, BMW en Jaguar, zijn er ook enkele andere fabrikanten die hun intrede hebben gedaan in dit segment. Een van die merken is Audi. Geobsedeerd door technologie en innovatie heeft Audi onlangs een reeks auto’s in India gelanceerd. Van SUV’s tot sedans en sportwagens, het bedrijf heeft het allemaal. Lees verder voor meer informatie over de nieuwste Audi’s in India:

2016 Audi A3 Sedan

De A3 is een sedan die de meest betaalbare Audi auto in India is. Hij is geprijsd op Rs 31 lakh voor het S-spec model en is ontworpen om een no-frills premium auto te zijn die je alles biedt wat je zou verwachten van een luxe auto. De A3 wordt aangedreven door een 1,8-liter turbobenzinemotor met een vermogen van 196 pk en een koppel van 400 Nm. De motor is gekoppeld aan een zeventraps automatische transmissie met dubbele koppeling die ervoor zorgt dat de A3 indrukwekkende prestaties levert. Hij accelereert van 0-100 km/u in 7,6 seconden. De A3 is verkrijgbaar in slechts één variant met in totaal 6 zitplaatsen en in twee kleuren – zwart en wit.

2016 Audi Q3

De Q3 is een crossover SUV met een 2,0-liter dieselmotor die 190 pk vermogen en 400 Nm koppel levert. Geprijsd voor Rs 40 lakh (ex-showroom, Delhi) is de Audi Q3 een goede optie als je een luxe crossover SUV wilt. De Q3 is uitgerust met een achttrapsautomaat die ervoor zorgt dat de auto in 7,3 seconden van 0-100 km/u accelereert. Hij heeft een topsnelheid van 225 km/u en wordt geleverd met een roetfilter dat de standaard is voor Euro 6-conforme auto’s. De Q3 is verkrijgbaar in slechts één variant en in drie kleuren – zwart, wit en rood.

2016 Audi Q7

De Q7 is een luxe crossover SUV die geprijsd is voor Rs 1,1 crore (ex-showroom, Delhi). De Audi Q7 wordt geleverd met een 3,0-liter dieselmotor gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie. De motor levert een vermogen van 258 pk en een koppel van 560 Nm, waardoor de Q7 een betere optie is dan de Q3. De Q7 heeft 8,3 seconden nodig om van 0-100 km/u te accelereren en heeft een topsnelheid van 220 km/u. De SUV is ontworpen als een luxueuze auto die gebruikt kan worden voor familiereizen en vakanties. Hij is verkrijgbaar in slechts één variant en in drie kleuren – zwart, wit en zandbeige.

2017 Audi A4

De Audi A4 is een sedan die wordt geleverd met een 2,0-liter benzinemotor die 147 pk vermogen en 250 Nm koppel levert. De motor is gekoppeld aan een 7-traps S Tronic transmissie die ervoor zorgt dat de auto een goede hoeveelheid vermogen heeft en comfortabel rijdt. De A4 kost Rs 36 lakh en is daarmee een van de meest betaalbare Audi sedans in India. De auto wordt geleverd met functies als cruise control, automatische klimaatregeling, Android Auto en Apple CarPlay en een zonnedak. De A4 is verkrijgbaar in vijf varianten en in twee kleuren – zwart en zilver.

2017 Audi A6

De A6 is een luxe sedan die geprijsd is voor Rs 50 lakh (ex-showroom, Delhi). De auto wordt geleverd met een 2,0-liter benzinemotor die 211 pk aan vermogen en 350 Nm aan koppel levert. Hij heeft een achttrapsautomaat die ervoor zorgt dat de auto in 7,2 seconden van 0-100 km/u accelereert. De A6 is ontworpen als luxe auto en is uitgerust met voorzieningen als automatische klimaatregeling, cruise control, een zonnedak en een heads-up display. Hij is verkrijgbaar in slechts één variant en in twee kleuren – zwart en zilver.

2017 Audi TT Roadster

De TT Roadster is een sportwagen die is ontworpen om sportief, luxueus en stijlvol te zijn. Hij wordt geleverd met een 2,0-liter turbobenzinemotor die een gezonde 362 pk aan vermogen en 380 Nm aan koppel levert. De motor is gekoppeld aan een zeventraps S-tronic transmissie die ervoor zorgt dat de auto in slechts 4,5 seconden van 0-100 km/u accelereert. De TT Roadster is een zeer dure auto en is geprijsd voor Rs 90 lakh (ex-showroom, Delhi). Hij wordt geleverd met voorzieningen als een heads-up display, een 12,3-inch infotainmentsysteem en een koelkast en is verkrijgbaar in slechts één variant.

2018 Audi Q8

De Q8 is een luxe SUV die is ontworpen als crossover tussen een SUV en een SUV-coupé. De SUV is geprijsd voor Rs 1,1 crore (ex-showroom, Delhi) en wordt geleverd met een 3,0-liter dieselmotor die 258 pk vermogen en 440 Nm koppel levert. De motor is gekoppeld aan een 8-traps automaat die de auto sneller maakt dan de Q7. De Q8 heeft 7,8 seconden nodig om van 0-100 km/u te accelereren en heeft een topsnelheid van 221 km/u. De Q8 is verkrijgbaar in slechts één variant en is een luxueuze SUV die perfect is voor gezinnen die avontuurlijk en comfortabel tegelijk willen zijn.

2018 Audi RS 5 Coupé

De RS 5 Coupé is een premium sportwagen die geprijsd is voor Rs 94 lakh (ex-showroom, Delhi). De auto wordt geleverd met een 2,9-liter turbobenzinemotor die 444 pk vermogen en 600 Nm koppel levert. De motor is gekoppeld aan een 7-traps S Tronic transmissie die de auto snel en leuk maakt om mee te rijden. De RS 5 Coupé is een zeer snelle auto en kan van 0-100 km/u accelereren in slechts 4,2 seconden. Hij is verkrijgbaar in slechts één variant en in drie kleuren – Zilver, Zwart en Misano Rood.

Samenvatting

De Audi A3, Q3 en Q7 behoren tot de best verkochte auto’s van het merk en zijn een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een premium crossover SUV of een luxe crossover SUV. De A4 en A6 zijn luxe sedans die geweldig zijn voor mensen die een luxe auto willen maar niet veel willen uitgeven. De TT Roadster is een sportwagen die een geweldige optie is als je een premium sportwagen met een luxe interieur wilt. En tot slot is de Q8 een luxe SUV die perfect is voor gezinnen die avontuurlijk en comfortabel tegelijk willen zijn. Als u op zoek bent naar een premium merk, kunt u zeker gaan voor Audi. Deze nieuwste Audi auto’s in India komen in een breed scala aan prijzen en kunnen een geweldige keuze zijn voor alle soorten kopers.